Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Рішення Київської міської ради Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд (малих архітектурних форм) в утриманні об’єктів благоустрою м. Києва та внесення змін до деяких рішень Київської міської ради

    Відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про благоустрій населених пунктів”, Правил благоустрою міста Києва, затверджених рішенням Київської міської ради від 25.12.2008 №1051/1051 (із змінами та доповненнями), Положення про порядок розміщення тимчасових споруд у м. Києві, затвердженого рішенням Київської міської ради від 21.05.2009 №462/1518 (із змінами та доповненнями), Київська міська рада


    ВИРІШИЛА:


    1. Затвердити Порядок визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд (малих архітектурних форм) в утриманні об’єктів благоустрою м. Києва, згідно з додатком.


    2. Внести зміни до Положення про порядок розміщення тимчасових споруд у м. Києві, затвердженого рішенням Київської міської ради від 21.05.2009 № 462/1518:
    2.1. Абзац четвертий підпункту 5.1.9 пункту 5 викласти у такій редакції:
    “довідку про сплату пайової участі (внеску), видану Головним управлінням містобудування відповідно Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд (малих архітектурних форм) в утриманні об’єктів благоустрою м. Києва”.
    2.2. Абзац другий підпункту 13.13 пункту 13 викласти у такій редакції:
    “При видачі Тимчасового ордера на розміщення ТС власник розміщених ТС додатково подає документ, що підтверджує оплату за договором на пайову участь (внесок), укладеного відповідно до Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд (малих архітектурних форм) в утриманні об’єктів благоустрою м. Києва, що затверджується Київською міською радою.”.


    3. Затвердити зміни до Положення про Головне управління містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), що є додатком № 9 до рішення Київської міської ради від 10 липня 2003 р. № 584/744 (із змінами та доповненнями):
    3.1. Пункт 6 доповнити підпунктом 6.34 такого змісту:
    “6.34. Готує розрахунки обсягів пайової участі (внеску) в утриманні об’єктів благоустрою власників тимчасових споруд (малих архітектурних форм) в м. Києві та укладає відповідні договори”.
    3.2. Відповідно в пункті 6 підпункт 6.34 вважати підпунктом 6.35.


    4. Це рішення набирає чинності з дня його опублікування.


    5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.


    Київський міський голова 
    Л. Черновецький

    Додаток до рішення Київської міської ради від 24.02.2011 № 56/5443