Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Подробнее ...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Список легальних тимчасових споруд буде розширено

    27-05-2013

    З метою наповнення міського бюджету Робоча група з опрацювання проекту рішення Київради «Про деякі питання розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності» розгляне список власників ТС, які не встигли своєчасно сплатити пайові внески, але прагнуть заключити договір та сплатити пайову участь у 2013 році. Таке рішення було прийнято на засіданні Комісії з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) на території міста Києва 24 травня.

    Так, до списку потрапили 568 суб’єктів господарювання, що звернулися з проханням надати можливість сплатити пайову участі у 2013 році.

    Крім того, до переліку увійшли підприємці так званої соціальної групи – власники кіосків з ремонту взуття, годинників тощо.

    Разом з тим, буде обговорено питання про надання підприємцям можливості переоформлення торговельних місць, що раніше знаходилися на балансі КП «Київські ринки».

    Члени засідання наголосили, що добросовісні підприємці, які присутні в переліку власників ТС, з якими у 2012 році укладено договори про сплату пайового внеску, мають терміново сплатити пайову участь і отримати довідку.

    Утримувачі кіосків, що втратили оригінал Довідки про функціональне призначення для отримання дублікату повинні надати всі необхідні документи до Міського дозвільного центру, а також до Головного управління торгівлі та побутового обслуговування населення.


     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить