Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Осінь для малого та середнього бізнесу: перспективи та реалії

    21 жовтня 2013 року Департамент містобудування та архітектури виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) проінформував спільноту про оприлюднення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про затвердження Комплексної схеми, архітектурних типів та форматних зон тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в м. Києві».


    Для кожного підприємця міста, який здійснює свою діяльність в тимчасових спорудах протягом 2012-2013 рр. настав момент очікування нового порядку здійснення своєї діяльності в 2014 року. Безперечно, за період спокійного функціонування підприємців, які працювали легально, згідно розробленого та прийнятого порядку від 26 січня 2012 року, кожен з них застиг в очікуванні нових правил та бажанні якомога швидше їх побачити щоб виконати і спокійно продовжити свою діяльність.

    15 листопада під час розширеного засідання Колегії КМДА була презентована концепція Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності у Києві, проект якої було розроблено з метою впорядкування та систематизації визначення та розміщення тимчасових споруд.

    22 листопада 2013 року перший заступник голови КМДА Голубченко А. на засіданні Колегії КМДА презентував підприємцям та громадським організаціям Комплексну схему розміщення тимчасових споруд в м. Києві.

    Тим не менше, не зважаючи на політичну ситуацію, що склалася, ГО «Асоціація підприємців м. Києва» продовжує свою роботу: надає консультації підприємцям, закликає органи  влади не зупиняти, а навпаки прискорити роботу по розробці правил здійснення підприємницької діяльності в торгових точках міста.

     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить