Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Демонтаж без припису

    alt

    27.01.2014

    Без належно врученого припису, представники органів місцевої влади намагалися демонтувати 10 тимчасових споруд за адресою: вул. Попудренко, 46\2.


    Звичайно, на сьогоднішній день всі власники тимчасових споруд в місті Києві усвідомлюють, що законні основи розміщення та функціонування тимчасових споруд в місті відсутні. Та кожен з підприємців, хто дбав про благоустрій території навколо тимчасової споруди, в якій здійснював на законних підставах свою підприємницьку діяльність протягом довготривалого часу, а в непоодиноких випадках – і протягом десятиріччя, опинився в даній ситуації не з власної волі. Кожен з них прагне здійснювати свою діяльність згідно чинного законодавства, та аж ніяк не всупереч інтересам громадян, держави і місцевої влади. Ситуація з тимчасовими спорудами за вищевказаною адресою їх власників, добросовісних користувачів відведеної місцевою владою територією, обурила в першу чергу через неправомірність дій зі сторони задіяних органів та несправедливість, адже через дорогу з порушенням абсолютно всіх норм, встановлені і надалі функціонують тимчасові споруди, які чомусь і думки не виникло демонтувати, хоча вони «захорощують» вхід до метро, встановлені на відстані півметра від дороги та ін..

    Представниками нашої організації була надана допомога підприємцям і 27.01.вдалося відстояти їх права. Через 3 дні було прийнято рішення самостійно прибрати тимчасові споруди за вказаною адресою, щоб уникнути «вандалізму», що ще раз вказує на свідомість підприємців і прагнення до конструктивного діалогу для здійснення підприємницької діяльності в тимчасових спорудах, та їх встановлення, виключно на легітимних підставах.

     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить