Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Презентовано порядок розгляду заяв щодо можливості встановлення ТС

    alt12.02.2014

    В стінах Солом’янської РДА під головуванням Садового С.М. відбулося засідання Комісії з розгляду заяв про можливість розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності на території м. Києва.

    Під час засідання озвучено регламент роботи Комісії, задекларовано нову назву, розглянуто ряд питань, що стосуються розміщення ТС. Комісія віднині носить назву «Комісія з розгляду заяв з питань розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності на території м. Києва».

    Вавриш Андрій Валентинович, заступник директора Департаменту містобудування та архітектури, начальник Служби містобудівного кадастру презентував розроблений Департаментом порядок прийому та розгляду заяв щодо можливості встановлення ТС та етапи отримання дозвільних документів для розміщення.

    Після засідання Комісії відбулася відкрита зустріч пана Садового та пана Вавриша з громадськістю: підприємцями, представниками громадських організацій та преси.

    Ще довго по закінченню зустрічі підприємці обговорювали підняті питання.

     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить