Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Ранок під ЦВК

    altДоки в місті Києві оновлювались саджанцями алеї Маріїнського парку, місцева влада намагалася демонтувати торговельну площадку,  діючу в форматі ярмарки, за адресою: пл. Л. Українки, 1, що у Печерському районі, дозвіл на початок роботи якої було надано тими ж органами місцевої влади, але частково в іншому складі.

    Підприємці скандували: «Дайте вільно дихати», «Ми проти створення чергового карману», «Ми хочемо стабільності», «Досить нам погрожувати».

    Підтримати підприємців прийшли і мешканці району. В основному, це люди похилого віку, в яких немає транспортного засобу, щоб їздити для здійснення закупівлі продуктів до більш віддалених ринків, та ветерани, інваліди.

    Периметр же торговельного майданчику вже з 6:40 ранку почали оточувати працівники ДАІ. Згодом на допомогу, щитом укріплення, вишукувалися працівники міліції, а за ними до підприємців направилися близько 10 чоловіків, камуфльованих в нове вбрання (відразу виникає питання, з якого «карману» воно закуплене і чи не вони штурмували кабінет градоначальника в захист пана Вавриша), з бейджами «Київська міська варта: київський координаційний штаб «Самооборони» з питань охорони громадського порядку… ОПЕРАТИВНИЙ ЗАГІН). Доволі войовничо налаштований «загін», підприємцями був сприйнятий з осторогою. Озвучити проблему та наміри підприємців вдалося представнику ГО «Асоціація підприємців м. Києва», що знизило напругу з обох сторін.

    Та, о 8 годині було здійснено першу спробу знищення одного з наметів. І за лічені хвилини в полі зору громадськості опинилися: представники влади, що прибули на місце подій, представники ГО «Асоціація підприємців м. Києва» та підприємці. «Силові» та «Охоронні» структури зосереджено спостерігали. Забезпечити порядок та спокій допомагали люди з «Спільна справа».

    За наступні хвилин 15 представнику Асоціації вдалося донести до директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Садового С.М. інформацію, напрацьовану, проаналізувавши наявні листи та документи підприємців, які звернулися за захистом своїх прав до Асоціації на початку тижня, їх прохання, бажання, переконання та озвучено бачення Асоціації вирішення доволі болючого питання для міста і підприємців. Виступивши арбітром між підприємцями та владою, представнику Асоціації вдалося побудувати діалог, в результаті чого, разом з владою на сьогоднішній день досягнуто конструктивного компромісу, про який детально читайте в наступному пості...

     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить