Про Асоціацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Свідоцтво про реєстрацію об'єднань громадян від 19 листопада 2009 року № 0252-2009 Г.О. До складу організації входять кваліфіковані молоді юристи на чолі з адвокатом. 

Основне завдання організація - підтримати сумлінних власників тимчасових споруд, підприємців міста, власників малого та середнього бізнесу, і забезпечити те правове поле, в якому бізнес зможе ефективно працювати.

Метою діяльності ГО «Асоціація підприємців м. Києва » є об'єднання зусиль фізичних та юридичних осіб, об'єднань громадян, окремих суб'єктів господарювання для врегулювання проблемних питань, що виникають при здійсненні підприємницької діяльності.

В основі діяльності організації лежить задоволення та захист законних соціальних і економічних інтересів.

Асоціація бере участь у робочих групах з розробки нових правил розміщення тимчасових споруд, громадських слуханнях з проблемних питань, пов'язаних з діяльністю підприємців.

На сьогоднішній день Асоціація спільно з місцевими органами влади, громадськими організаціями, фондами, господарськими організаціями та іншими структурами проводить практичну роботу щодо створення умов для нормального функціонування підприємців, вносить пропозиції в розробці нормативно-правових актів, що регулюють підприємницьку діяльність, сприяє пошуку дієвих шляхів, механізмів реалізації підприємцями своїх прав при здійсненні господарської діяльності, збирає та аналізує інформацію про фактичний стан справ у сфері підприємництва, поширює через друковані та електронні ЗМІ інформацію про свою діяльність і культові події для підприємців.

З моменту створення Асоціація залишається центром підтримки малого та середнього бізнесу, захисту законних прав підприємців. Крім того, продовжує представляти інтереси своїх членів на державних і недержавних рівнях.

Основою політики організації є прозорість дій, відкритість і готовність до конструктивної роботи.

І навіть сьогодні, в умовах політично нестабільної ситуації в країні, Асоціація не припиняє боротьбу за права підприємців і діє в інтересах своїх членів.