Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Новости организации
    За несплату членських внесків були відраховані деякі члени "Асоціації власників малого бізнесу та МАФ"

    2012-03-03

    Громадська організація "Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм" повідомляє, що рішенням Правління за несплату членських внесків були відраховані:

    1. Коптєв Максим Анатоліійович

    2. Мандрик Валентина Львовна

    3. Бєрдніков Сергій Олексійович

     
    Зустріч з підприємцями Святошинського району

    2012-02-17

    16 січня 2012 року в Святошинській районній в м. Києві державній адміністрації керівництво району та громадські організації провели зустріч з місцевими підприємцями під час якої були надані роз’яснення щодо проекту Рішення Київської міської ради № 2/7339 від 26 січня 2012 року «Про деякі питання здійснення підприємницької діяльності в тимчасових спорудах». Підприємцям нагадали, що подати документи потрібно вже найближчим часом. Тим, хто заключить пайовий договір завчасно будуть надані знижки на сплату у розмірі 25%.

     
    Отримання договору на пайову участь перетворили на чергову корупційно-бюрократичну тяганину

    Власники тимчасових споруд міста Києва зіштовхнулися з черговими корупційно-бюрократичними перешкодами. Головне управління містобудування і архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відмовляє в укладенні договору на пайову участь тим власникам малих архітектурних форм, які відмовляються підписувати тимчасовий дозвіл на розміщення МАФ. Своїми діями Головне управління містобудування і архітектури порушує чинне законодавство України і створює сприятливі умови для розвитку корупції в країні. Таку заяву змушена зробити Асоціація власників малого бізнесу і малих архітектурних форм у зв’язку з подіями, що відбуваються останнім часом у даній сфері.

     
    За несплату членських внесків були відраховані деякі члени ГО «Асоціація власників малого бізнесу і малих архітектурних форм»

    Громадська організація  «Асоціація власників малого бізнесу і малих архітектурних форм» повідомляє: у зв’язку з несплатою членських внесків рішенням Правління ГО «Асоціація власників малого бізнесу і малих архітектурних форм» (протокол від 29 квітня 2011 року) відраховані наступні члени асоціації:

     
    Новий шанс для підприємців

    Асоціація заручилася підтримкою УСПП у справі подолання недоліків Рішення Київради № 412/5225 про заборону торгівлі тютюновими та алкогольними виробами у МАФ. Голова українського Союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах підтримав власників малого бізнесу,  висловивши сумніви щодо законності та дієвості Рішення Київради про заборону торгівлі тютюновими та алкогольними виробами в тимчасових спорудах площею менше 40 м.2.

     


    Страница 8 из 10