Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    В боротьбі проти тіньової кишені

    alt11 квітня 2014 року, черговий раз ранок для ГО «Асоціація підприємців м. Києва» розпочався з боротьби: боротьби проти корумпованих схем, тіньових кишень; боротьби за встановлення дієвих, конструктивних правил здійснення роздрібної торгівлі на території столиці, встановлення правопорядку; за законність та захист прав підприємців.

     
    Ранок під ЦВК

    altДоки в місті Києві оновлювались саджанцями алеї Маріїнського парку, місцева влада намагалася демонтувати торговельну площадку,  діючу в форматі ярмарки, за адресою: пл. Л. Українки, 1, що у Печерському районі, дозвіл на початок роботи якої було надано тими ж органами місцевої влади, але частково в іншому складі.

    Підприємці скандували: «Дайте вільно дихати», «Ми проти створення чергового карману», «Ми хочемо стабільності», «Досить нам погрожувати».

     
    Вавриш презентує

    Посилання на новий інформаційно-коммунікаційний ресурс щодо діяльності тимчасових споруд, презентований Департаментом містобудування та архітектури 03 квітня 2014 року http://tsk.kga.gov.ua/

     
    Ранок за майбутнє...Частина 2

    03.04.2014

    alt02 квітня 2014 року, і це був не першоквітневий жарт, пан Бондаренко, голова КМДА, твердо пообіцяв підприємцям звільнити пана Вавриша протягом дня… Буцімто, «не хвилюйтесь, хоча його люди і вдерлись вчора до мого кабінету з автоматами в його захист, та заява вже в мене на столі», - під час зустрічі з підприємцями, заявив Володимир Дмитрович. Під час другого етапу переговорів, що відбувся в залі Шевченківської РДА, ще раз підтвердив, що пам’ятає про обіцяний подарунок. Паралельно, ...

     
    Ранок за майбутнє...

    02.04.2014

    altРанок 02.04.2014 року для багатьох підприємців, свідомих підприємців, розпочався зі зборів в дорогу за майбутнє право здійснювати підприємницьку діяльність на законних підставах. Вже о 6:00 ранку на узбіччі Житомирської траси було припарковано понад 20 автомобілів. Та, за півгодини, їх кількість значно зросла і на момент руху колоною налічувалось не менше 60 автомобілів з підприємцями, які направилися в бік будинку Бондаренка В.Д., Голови КМДА. Градоначальнику підприємці фактично не залишили вибору, як витратити близько години свого дорогоцінного часу та почути їх звернення і вимоги. Варто зазначити, що на перший погляд, недоброзичливо сприйнявши влаштовану перепону на дорозі, пан Бондаренко приділив час та доброзичливо вислухав підприємців, та між іншим, поділився власними думками з приводу озвучених питань. Було обіцяно зробити подарунок підприємця до кінця сьогоднішнього дня, про що читайте в наступному пості….

     
    За консультацією

    01.04.2014

    altПідприємці Приморська (Запорізька область) звернулись до нас за консультацією щодо створення громадських об’єднань...

    Яку радо надаємо:

    1 січня 2013 року набув чинності новий Закон України «Про громадські об’єднання» (Далі – Закон), який визначає правові та організаційні засади реалізації права на свободу об'єднання, порядок утворення, реєстрації, діяльності та припинення громадських об'єднань.

     
    Звернення до влади

    01.04.2014

    altДо приймальної Голови КМДА Бондаренка В.Д. направлено звернення за підписом чотирьох громадських організацій про зупинення прийому заявок на отримання висновку щодо можливості встановлення тимчасових споруд згідно порядку, що розроблений Департаментом містобудування та архітектури, на основі затвердженої та недієвої Комплексної схеми. Паралельно, озвучено прохання зупинити дію Розпорядження № 2251.

     
    Про скасування та визнання незаконним

    31.03. 2014


    alt

    Відбулося чергове засідання за позовом ГО "Асоціація підприємців м. Києва" про скасування та визнання незаконним Розпорядження виконавчого органу КМР (КМДА) № 2251. В порядку ч.4 ст. 122 КАСУ, матеріали наданіВідповідачем, який не з'явився до судового засідання, будуть розглянуті в письмовому провадженні. Суддя обіцяє протягом тижня винести своє Рішення, над яким, схоже, йому доведеться все ж таки "поламати" голову не одну годину...

     
    Нова влада

    31.03.2014

    43 листа, підготовлені ГО "Асоціацією підприємців м. Києва", були направлені на головних фігурантів держави та органів місцевої влади (уряд, Київська міська державна адміністрація, районні в місті Києві державні адміністрації, правоохоронні органи, народні депутати і т. д). Сподіваємося, що нові посадовці звернуть увагу і проникнуться питанням неврегульованості здійснення підприємницької діяльності на території міста, зокрема в тимчасових спорудах та проблемою їх розміщення.

     
    Дві голови за одну краще. Реорганізація Міністерства доходів та зборів

    27.03.2014

    alt

    Реорганізація Міністерства доходів та зборів стала головною зброєю у боротьбі з корупційними схемами у податкових та митних платежах. Столичні підприємці за зміни, але поступово... Київський бізнес не відчув значних змін від реорганізації Міністерства доходів та зборів. Про це в ексклюзивному коментарі «Хрещатику» розповіла заступник Голови правління ГО «Асоціація підприємців міста Києва» Гапоненко Вікторія. За її словами, «на сьогодні підприємці міста, здійснюючи свою діяльність, зіштовхуються з безліччю проблем


     


    Страница 2 из 21