Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    В Києві новий головнокомандувач...

    alt07.03.2014

    Рішення Турчинова, в.о. Президента України, хто стане наступником Макеєнко, який півторамісяці обіймав посаду Голови Київської міської державної адміністрації після звільнення О.Попова, киян не змусило довго очікувати. В день звільнення попередника, 07 березня 2014 року, Головою КМДА призначено Бондаренка Володимира Дмитровича (указ №275/2014), 1952 р.н., історика та юриста за фахом, вихідця з Чернігівщини, політичними поглядами - з "Батьківщина"

     
    Демонтажі призупинено...

    alt

    04.03.2014 року

    відбулося чергове засідання Комісії з питань впорядкування, розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва. Під час засідання були розглянуті звернення ГО "Асоціація підприємців м. Києва", про які детальніше можна дізнатися з попередніх публікацій на даній сторінці. Під час засідання Комісії розглянуто ряд питань та прийняті наступні рішення:

     
    Демонтажам - ні, громадськості - так!

    alt03.03.2014

    З урахуванням загальної економічної та політичної ситуації в країні, громадяни, як і малий та середній бізнес, поставлені в жорсткі умови виживання. Підприємці, як ніхто інший, наразі повинні опікуватися проблемами збереження робочих місць, не говорячи про проблеми розвитку міста, його відновлення та шляхи розвитку торгівлі і конкуренції. Протягом тривалого часу ми неодноразово зверталися до посадовців та дієвих органів з питання можливості долучення громадськості до роботи робочих комісій з питань діяльності підприємців та розміщення тимчасових споруд.

     
    Провадження в адміністративній справі відкрито

    alt03.03.2014

    Як повідомлялося раніше, ГО "Асоціація підприємців м. Києва" звернулася до суду за захистом прав підприємців, власників тимчасових споруд на території міста Києва з проханням визнати незаконним та скасувати Розпорядження №2251 від 13.12.2013 року. Провадження в адміністративній справі відкрито. Дата розгляду призначена. На підтвердження публікуємо фотокопію Ухвали Окружного адміністративного суду міста Києва від 25.02.2014 року.

     
    Офіційне звернення

    alt27.02.2014

    Вельмишановні підприємці, ГО “Асоціація підприємців м. Києва” вдячна Вам за Ваш вибір та довіру до нашої організації. З огляду на ситуацію, що склалася в країні, хочемо ще раз запевнити Вас, що наша організація робить все можливе для захисту Ваших прав та інтересів щодо здійснення підприємницької діяльності на території м. Києва та інформуємо Вас про наступне. 

     
    ОО "Ассоциация предпринимателей г. Киева" обеспокоена ситуацией

    ОО "Ассоциация предпринимателей г. Киева" обеспокоена ситуацией, в которой оказались предприниматели города. На сегодняшний день лимит доверия к местным органам власти настолько исчерпан, что каждый день от предпринимателей поступает большое количество звонков с одним и тем же вопросом: как вы считаете, вот новосозданная организация или, та или иная, существующая имеют рычаги влияния на местную власть или на определенного чиновника? 

     
    Ассоциация распространителей прессы Украины требуют...

    26.02.2014

    Ассоциация распространителей прессы Украины потребовала от главы КГГА Владимира Макеенко отменить незаконные распоряжения КГГА, уволить Ваврыша и Голубченко

    Подробнее тут

     
    До днів вшанування пам'яті Т.Шевченко демонтувати...

    alt

    13.02.2014

    В приміщенні Подільскої РДА відбулося чергове засідання Комісії з питань впорядкування, розміщення та демонтажу тимчасовиїх споруд на території міста Києва.


     
    Презентовано порядок розгляду заяв щодо можливості встановлення ТС

    alt12.02.2014

    В стінах Солом’янської РДА під головуванням Садового С.М. відбулося засідання Комісії з розгляду заяв про можливість розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності на території м. Києва.

     
    Відкритий діалог

    alt13.02.2014

    Відбулася зустріч представника ГО "Асоціація підприємців м. Києва" з заступником директора Департаменту містобудування та архітектури А.В. Вавришем

     


    Страница 4 из 21