Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Інваліди-візочники захищають свої кіоски

     
    Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» вітає працівників бухгалтерських служб України!

    Шановні наші союзники!

    Вітаємо Вас з професійним святом – Днем бухгалтера.

    Для нас це ще один привід подякувати Вам за вашу кропітку працю. Ваша працелюбність, відповідальність, надійність і нині залишається запорукою успішної роботи.

    Залишайтеся здоровими і енергійними, не втрачайте оптимізму, радійте кожній митті життя. Зичимо В ам завжди відчувати підтримку з боку колег та рідних.

    Бажаємо Вам примноження прибутку, порядку не тільки в документах, а й в житті.

     
    В Україні запрацює Єдиний державний реєстр

    16.07.2013

    На базі Єдиного ліцензійного реєстру та Реєстру документів дозвільного характеру планується створити Єдиний державний реєстр, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України.

     
    Сьогодні останній день видачі Довідки про функціональне призначення

    10-06-2013

    Строк видачі Довідки про функціональне призначення тимчасової споруди закінчується сьогодні, 10 липня  2013 року.

    Нагадуємо, що Міський дозвільний центр працює у звичному режимі з 09.00-16.00 за адресою Дніпровська набережна, 19-б.

    фото з сайту http://ac.dozvil-kiev.gov.ua/.

     
    Рішення Комісія з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва від 04.07.2013р.

    Рішення Комісія з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва від 04.07.2013р.

     
    За погану боротьбу з нелегальними кіосками звільнено трьох столичних чиновників

    27-06-2013

    Під час розширеного засідання Колегії КМДА Олександр Попов заявив, що будуть звільнені керівники структурних підрозділів із питань благоустрою Шевченківської, Подільської та Святошинської районних у місті Києві державних адміністрацій за незадовільну роботу щодо демонтажу тимчасових споруд, повідомляє прес-служба КМДА.

     
    В Києві бракує місця демонтованим кіоскам

    В столиці існує проблема, де зберігати демонтовані тимчасові споруди. Про це повідомив радник голови КМДА Олександр Мазурчак під час прямої телефонної лінії "Контактний центр м. Києва".

     
    В столичних кіосках можуть обмежити асортимент товарів

    07-06-2013

    В Київській міській раді зареєстровано проект,  що передбачає заборону продажу продовольчих товарів у тимчасових спорудах.

     
    Протокол засідання Комісії з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) на території міста Києва від 24.05.2013

     
    Список легальних тимчасових споруд буде розширено

    27-05-2013

    З метою наповнення міського бюджету Робоча група з опрацювання проекту рішення Київради «Про деякі питання розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності» розгляне список власників ТС, які не встигли своєчасно сплатити пайові внески, але прагнуть заключити договір та сплатити пайову участь у 2013 році. Таке рішення було прийнято на засіданні Комісії з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) на території міста Києва 24 травня.

     


    Страница 8 из 21