Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Про нас

    Громадська Організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

     «Асоціація підприємців м. Києва» ставить перед собою за мету об'єднання зусиль киян, спілок та громадських організацій, окремих суб'єктів господарювання для врегулювання проблемних питань, що виникають під час здійснення підприємницької діяльності.

    Фахівці Асоціації працюють у складі робочих груп з опрацювання нових правил розміщення тимчасових споруд, створених при Державному комітеті з питань регуляторної політика та підприємництва, при Київській міські державній адміністрації, у складі громадських рад при районних державних адміністраціях м. Києва.

    За роки роботи Асоціацією було напрацьовано ряд пропозицій, направлених на вдосконалення законодавчої бази, що регулює підприємницьку діяльність. Зокрема, «Асоціація підприємців м. Києва» приймала активну участь у розробці проекту Рішення Київської міської ради № 2/7339 від 26 січня 2012 року «Про деякі питання здійснення підприємницької діяльності в тимчасових спорудах».

    Спеціалісти організації надають кваліфіковану юридичну консультацію підприємцям. На нашому сайті всі члени Асоціації можуть постійно отримувати консультативну допомогу від співробітників правління з питань їх діяльності, а також ознайомитися з останніми нормативними документами, які приймаються Урядом України та КМДА з питань здійснення підприємницької діяльності.