Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Круглий стіл, присвячений забороні продажу алкогольних і тютюнових виробів у МАФ

    21 березня 2011 року, о 12.30,  відбудеться відкрите засідання Правління Асоціації власників малого бізнесу і малих архітектурних форм (формат «круглий стіл»), щодо  заборони з 1 квітня 2011 року  торгівлі тютюновими та алкогольними виробами у МАФах (Рішенню Київради від 23 грудня 2010 року N 413/5225  « Про деякі питання з упорядкування в м. Києві роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, вином столовим, пивом (крім безалкогольного) та тютюновими виробами»).


    Учасники: Голова правління асоціації Андрій Єрмак, члени правління – Микола Ганул, Віталій Холодов, представники КМДА, підприємці, представники громадських організацій  м. Києва.


    Під час засідання Правління обговорюватиметься звернення власників МАФ до Асоціації з приводу Рішення та подальші дії громадської організації щодо захисту прав підприємців. Буде поставлене питання про відповідність даного нормативно-правового акту чинному законодавству. Учасники також обговорять проблему здоров’я киян та залучення молоді до здорового    способу життя.


    Представники Асоціації власників малого бізнесу та малих архітектурних форм, надали ряд пропозицій для депутатської групи Київської міської ради, яка займається доопрацюванням діючого, проте недосконалого Положення про розміщення Тимчасових споруд у м. Києві.


    Створення чіткого та зрозумілого документу, в якому буде зазначена кількість МАФів та розташування їх на вулицях міста, асортимент продукції, яка  може реалізовуватись у тимчасових спорудах - перший крок до наведення порядку в нинішній ситуації, що склалася навколо МАФів.



    Контактний телефон 050 627 79 22.