Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Подробнее ...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    За погану боротьбу з нелегальними кіосками звільнено трьох столичних чиновників

    27-06-2013

    Під час розширеного засідання Колегії КМДА Олександр Попов заявив, що будуть звільнені керівники структурних підрозділів із питань благоустрою Шевченківської, Подільської та Святошинської районних у місті Києві державних адміністрацій за незадовільну роботу щодо демонтажу тимчасових споруд, повідомляє прес-служба КМДА.


    Голови ж інших райдержадміністрацій до 5 липня мають проаналізувати роботу керівників структурних підрозділів з питань благоустрою та прийняти рішення щодо їх відповідності займаним посадам.

    Разом із тим, Олександр Попов уже оголосив про догану заступнику голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолію Багану.

    За недостатній контроль за організацією сезонної дрібнороздрібної торгівлі на території Хрещатого парку будуть оголошені догани й першому заступнику голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Юрію Риженку та керівнику КП «З утримання зелених насаджень Печерського району».

    Також очільник КМДА оголосив про догани першому заступнику директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища – начальнику управління контролю за благоустроєм Сергію Роменському та начальнику КП «Київблагоустрій» В’ячеславу Солошенку – за недостатній контроль за роботою районних в місті Києві держадміністрацій щодо демонтажу тимчасових споруд та недотримання графіку демонтажу МАФів.

    Догану отримає й директор Департаменту економіки та інвестицій Ігор Довбань – за недостатній контроль за дотриманням виконання умов проведення інвестиційних конкурсів. Тут мова йде про утримання підземних переходів.

    Разом із тим, догану отримає начальник КП «Київський метрополітен» Володимир Федоренко через незадовільний рівень дотримання правил торгівлі на території столичної підземки. До відповідальності буде притягнутий і його заступник, який координує цей напрямок роботи.


     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить