Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Жителі Святошинського району обурені кількістю тимчасових споруд

    12-12-2013

    За інформацією місцевої преси, з боку жителів Святошинського району міста Києва надходять скарги, на кількість встановлених тимчасових споруд біля станції метро "Святошин".

    Як повідомляє газета "Сьогодні", місцеві жителі скаржаться стосовно ново встановлених тимчасових споруд, які унеможливлюють прохід від зупинок громадського транспорту до станції метро і навпаки, і кількість незаконно встановлених, за їх підрахунками, становить - 900. 

    Інформуємо членів організації, що вищезазначена ситуація може спричинити перевірку  щодо законності розміщення всіх тимчасових споруд на території  Святошинського району м. Києва, в зв'язку з чим просимо бути пильними та забезпечити продавців на торгових точках копіями дозвільних документів, на підставі яких було встановлено тимчасові споруди.

     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить