Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Комісія по розгляду заяв про можливість розміщення ТС

    04.01.2013

    Створена комісія по розгляду заяв про можливість розміщення малих архітектурних форм торгового, побутового та соціально-культурного призначення для здійснення підприємницької діяльності (Розпорядження КМДА, опубліковане 31 грудня 2013).

    Комісію по можливому розміщенню тимчасових споруд в місті Києві очолив виконуючий обов'язки голови міської державної адміністрації Анатолій Голубченко.

    До повноважень комісії віднесено розгляд заяв про можливість розміщення тимчасових споруд. На Департамент містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради покладено функцію встановлення відповідності намірів суб'єктів господарювання розміщення даної споруди комплексній схемі, оформлення, пролонгація, призупинення дій, поновлення, анулювання і внесення змін до паспорту привязки.


     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить