Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Чергове засідання Комісії з питань ВРД ТС

    21.01.2014 року в приміщенні Святошинської РДА відбулось чергове засідання Комісії з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва.

    В ході роботи Комісії...

    були заслухані звіти представників районних державних адміністрацій. Констатовано факт демонтажу КП «Благоустрій» 57 нововстановлених тимчасових споруд. Черговий раз озвучено, що демонтаж проводиться виключно за рішенням Комісії (наразі демонтаж відбувається не за переліком підприємців-власників ТС, а за адресою, вулицею, де за рішенням Комісії слід провести демонтаж). В результаті звернень громадян та підприємств розгляну питання демонтажу ряду ТС, прийнято рішення про їх демонтаж.

    Слід нагадати, що в грудні Протоколом № 20 на засіданні Комісії було прийнято рішення демонтувати ТС, що порушують норми, а саме: розміщені в 20-тиметровій зоні від Метрополітену, 20-тиметровій зоні від перехрестя, та 5-тиметровій від дорожніх знаків.

    За детальною інформацією Ви можете звернутися до представників Організації

     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить