Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Перше засідання комісії з розгляду заяв про можливість розміщення ТС

    alt

    23.01.2014 року

    відбулося перше засідання комісії з розгляду заяв про можливість розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності на території м. Києва.

    Під час засідання розглянуто питання щодо процедури розгляду заяв про можливість розміщення тимчасових споруд та організаційні питання роботи комісії.

    Нагадаємо, що головою Комісії є директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергій Миколайович Садовой. Комісія створена 30.12.2013 (Розпорядження КМР № 2354) і є консультаційно-дорадчим органом при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) з питань розгляду заяв про можливість розміщення тимчасових споруд на території м. Києва. «Основною задачею роботи Комісії є розробка механізму контролю встановлення, роботи тимчасових споруд, відповідністю асортименту, а також дотриманням власниками ТС Правил благоустрою м. Києва», - про що зазначив С.М. Садовой.

     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить