Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Демонтажам - ні, громадськості - так!

    alt03.03.2014

    З урахуванням загальної економічної та політичної ситуації в країні, громадяни, як і малий та середній бізнес, поставлені в жорсткі умови виживання. Підприємці, як ніхто інший, наразі повинні опікуватися проблемами збереження робочих місць, не говорячи про проблеми розвитку міста, його відновлення та шляхи розвитку торгівлі і конкуренції. Протягом тривалого часу ми неодноразово зверталися до посадовців та дієвих органів з питання можливості долучення громадськості до роботи робочих комісій з питань діяльності підприємців та розміщення тимчасових споруд.

    03 березня 2014 року ГО "Асоціація підприємців м. Києва" було подано звернення заступнику директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА, начальнику управління торгівлі та побуту м. Києва, Голові Комісії з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території м. Києва Голубову С.М. про включення представників ГО "Асоціація підприємців м. Києва" до складу Комісії з питань впорядкування, розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва.

    Паралельно, з урахуванням того, що наразі не існує чіткого та легітимного механізму для здійснення підприємницької діяльності на території міста в точках побутового та торгового призначення, нами було подано звернення до пана Голубова С.М., як Голови Комісії з питань впорядкування, розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва, з проханням встановити мораторій на демонтаж тимчасових споруд до проведення виборів в країні та моменту розробки чіткого порядку на майбутнє щодо діяльності підприємців та розміщення ТС, орієнтовно до 25 травня 2014 року.