Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Демонтажі призупинено...

    alt

    04.03.2014 року

    відбулося чергове засідання Комісії з питань впорядкування, розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва. Під час засідання були розглянуті звернення ГО "Асоціація підприємців м. Києва", про які детальніше можна дізнатися з попередніх публікацій на даній сторінці. Під час засідання Комісії розглянуто ряд питань та прийняті наступні рішення:

    1. Надати можливість представникам громадських організацій вступити в члени Комісії з правом голосу (орієнтовна кількість представників від громадськості - 13, по одному від кожної організації, заявка якої має бути подана на офіційному бланку та буде розглянута на наступному черговому засіданні комісії)

    2. Призупинити демонтажі тимчасових споруд на території міста Києва до 01.06.2014 року. Заборонити демонтувати тимчасові споруди, які були встановлені та функціонували на основі довідок протягом 2012-2013 рр. РДА - заборонити, органам благоустрою - утриматися.

    3. Заборонити встановлення нових тимчасових споруд на території міста Києва.

    4. Надати пропозиції щодо створення робочої групи при Комісії з представників громадськості.

     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить