Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Під стінами Окружного адміністративного суду схилились кетяги калини, а тим часом в залі суду…

    alt

    При переході до розгляду питання про забезпечення позову, представник Відповідача, пані Ірина Рафальська, попросила перерву, оскільки з її слів «приміщення Департаменту архітектури та містобудування захоплено людьми з автоматами, всіх мобілізують і вимагають терміново з’явитися на робочі місця». Наразі підтвердження даної інформації в ЗМІ не знаходимо і можемо припустити, що це була невдала спроба зірвати судове засідання. Можливо.

    «Голі» переконання представника Відповідача з приводу того, що Розпорядження № 2251 не є нормативно-правовим актом, і не повинно було реєструватися в органах Мінюсту, Позивачем поставлені під сумнів. Відповідач зобов’язаний до наступного засідання надати вмотивовану відповідь з приводу даного питання. 
    Паралельно, через канцелярію суду надійшло дві заяви про приєднання до справи на стороні Позивача третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог. В судовому порядку питання залучення третьої особи розглянуто та прийнято рішення залучити до справи ТОВ «Агенство Союздрук», та відмовити в залученні «Асоціації розповсюджувачів преси». 
    Наступне засідання призначено на 19 березня 2014 року.
    ГО "Асоціація підприємців м. Києва" залишається на своїй позиції, продовжує збирати нові докази та готувати додаткові аргументи для встановлення дієвого і законного порядку, діє в інтересах громадян та підприємців міста
    .

     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить