Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Інформація для ГО, бажаючих увійти до складу Комісії

    19.03.2014

    Згідно інформації про представників громадських об'єднань, які бажають увійти до складу Комісії з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва, відповідно поданих заявок, повідомляємо наступне.

    Станом на сьогоднішній день до Комісії було надано 31 заявку. Як повідомлялося раніше, вакантних місць, які готові передати громадськості - 13. Згідно попереднього аналізу заявок, за словами пана Солошенко та пана Голубова, не всі заявлені об'єднання зареєстровані, принаймні інформація в Реєстрі про них відсутня. Це стосується таких об'єднань, як: ГО "Підприємці Дніпровського району" (представник Владецький Б.М.), ТОВ "Континент 2010" (Дзиганська В.С.), Регіональна рада підприємців м. Києва (Доротич С.І.), ГО "Наша Оболонь" (Іванченко С.В.), Асоціація "Спілка інвесторів транспортної інфраструктури м. Києва" (Корнієвський С.В.), ГО " Національна організація транспортної торгівлі (НОРТ)" (Кузьменко П.М.), КП "Ріко" (Мармер Г.І.), Координаційна Рада власників малого та середнього бізнесу м. Києва (Медвідь О.М.), ГО "Громадська ініціатива" (Підгорний О.В.), Первинна профспілкова організація "Профспілка власників малого та середнього бізнесу та підприємців в метрополітені" (Пічкуров А.А.), Громадське об'єднання "Духовна сила" (Щербань Ю.Ю.). Перелічені організації могли стати виключно "жертвами" системи, власної необізнаності, але й можливо, прикриваючись нелегітимним існуванням, здійснюють шахрайські кроки в середовищі підприємців. До 20.03.2014 року представники зазначених організацій зобов'язані надати до робочого органу Комісії підтвердження реєстрації та здійснення діяльності

     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить