Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Про Асоціацію

    Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

    Свідоцтво про реєстрацію об'єднань громадян від 19 листопада 2009 року № 0252-2009 Г.О. До складу організації входять кваліфіковані молоді юристи на чолі з адвокатом. 

    Основне завдання організація - підтримати сумлінних власників тимчасових споруд, підприємців міста, власників малого та середнього бізнесу, і забезпечити те правове поле, в якому бізнес зможе ефективно працювати.

    Метою діяльності ГО «Асоціація підприємців м. Києва » є об'єднання зусиль фізичних та юридичних осіб, об'єднань громадян, окремих суб'єктів господарювання для врегулювання проблемних питань, що виникають при здійсненні підприємницької діяльності.

    В основі діяльності організації лежить задоволення та захист законних соціальних і економічних інтересів.

    Асоціація бере участь у робочих групах з розробки нових правил розміщення тимчасових споруд, громадських слуханнях з проблемних питань, пов'язаних з діяльністю підприємців.

    На сьогоднішній день Асоціація спільно з місцевими органами влади, громадськими організаціями, фондами, господарськими організаціями та іншими структурами проводить практичну роботу щодо створення умов для нормального функціонування підприємців, вносить пропозиції в розробці нормативно-правових актів, що регулюють підприємницьку діяльність, сприяє пошуку дієвих шляхів, механізмів реалізації підприємцями своїх прав при здійсненні господарської діяльності, збирає та аналізує інформацію про фактичний стан справ у сфері підприємництва, поширює через друковані та електронні ЗМІ інформацію про свою діяльність і культові події для підприємців.

    З моменту створення Асоціація залишається центром підтримки малого та середнього бізнесу, захисту законних прав підприємців. Крім того, продовжує представляти інтереси своїх членів на державних і недержавних рівнях.

    Основою політики організації є прозорість дій, відкритість і готовність до конструктивної роботи.

    І навіть сьогодні, в умовах політично нестабільної ситуації в країні, Асоціація не припиняє боротьбу за права підприємців і діє в інтересах своїх членів.