Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Новости организации
    20.04.2014

    altГО "Асоціація підприємців м.Києва" щиро вітає Вас зі святом Христового воскресіння!


    Нехай Божа милість та благословення оросять Ваше життя, а мир, любов та злагода запанують у Вашій оселі!
    Гарного настрою, відмінного здоров’я, сімейного затишку, незмінного успіху та здійснення усіх задумів!

     
    Тіньові зарплати та як з ними боротися

    alt12 квітня 2014 року ГО "Асоціація підприємців м. Києва" взяла участь в круглому столі під головуванням Першого заступника Голови Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Оександром Потімковим.

    Зменшення податкового навантаження на фонд заробітної плати, ліквідація корупції в оподаткуванні, перегляд норм Податкового кодексу та деякі інші заходи цілком здатні вивести з «тіні» українську економіку, включаючи виплату зарплат. Багато підприємств традиційно переводять кошти в готівку для виплати своїм співробітникам тіньових зарплат. Власне кажучи, саме ця проблема стала головною для обговорення.

     
    В боротьбі проти тіньової кишені

    alt11 квітня 2014 року, черговий раз ранок для ГО «Асоціація підприємців м. Києва» розпочався з боротьби: боротьби проти корумпованих схем, тіньових кишень; боротьби за встановлення дієвих, конструктивних правил здійснення роздрібної торгівлі на території столиці, встановлення правопорядку; за законність та захист прав підприємців.

     
    Ранок під ЦВК

    altДоки в місті Києві оновлювались саджанцями алеї Маріїнського парку, місцева влада намагалася демонтувати торговельну площадку,  діючу в форматі ярмарки, за адресою: пл. Л. Українки, 1, що у Печерському районі, дозвіл на початок роботи якої було надано тими ж органами місцевої влади, але частково в іншому складі.

    Підприємці скандували: «Дайте вільно дихати», «Ми проти створення чергового карману», «Ми хочемо стабільності», «Досить нам погрожувати».

     
    За консультацією

    01.04.2014

    altПідприємці Приморська (Запорізька область) звернулись до нас за консультацією щодо створення громадських об’єднань...

    Яку радо надаємо:

    1 січня 2013 року набув чинності новий Закон України «Про громадські об’єднання» (Далі – Закон), який визначає правові та організаційні засади реалізації права на свободу об'єднання, порядок утворення, реєстрації, діяльності та припинення громадських об'єднань.

     


    Страница 1 из 10