Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Новости организации
    ОО "Ассоциация предпринимателей г. Киева" обеспокоена ситуацией

    ОО "Ассоциация предпринимателей г. Киева" обеспокоена ситуацией, в которой оказались предприниматели города. На сегодняшний день лимит доверия к местным органам власти настолько исчерпан, что каждый день от предпринимателей поступает большое количество звонков с одним и тем же вопросом: как вы считаете, вот новосозданная организация или, та или иная, существующая имеют рычаги влияния на местную власть или на определенного чиновника? 

     
    Ми завжди з Вами

    В зв'язку з занепокоєнням ряду підприємців через ситуацію, що склалася в державі та подіями, що відбуваються на вулиці Грушевського в місті Києві, повідомляємо, що ГО "Асоціація підприємців м. Києва" продовжує працювати, надалі вирішує питання відповідно поставленим ціляям і завданням та є нагальними.

     
    Ми на Facebook

    Офіційна сторінка ГО "Асоціація підприємців м. Києва" на Facebook:


    (https://www.facebook.com/pages/Ассоциация-предпринимателей-гКиева/156057841115238?fref=ts) переїхала.


    Нова адреса сторінки: https://www.facebook.com/mafguard.org


     
    Статус тимчасових споруд на початок нового року

    30.12.2013


    ГО “Асоціація підприємців м. Києва” сьогодні  змушена констатувати той факт, що, як і в минулому році,  починаючи з листопада склалася ситуація, щодо неврегульованості питання стосовно порядку розміщення та статусу тимчасових споруд  в м. Києві  на наступний рік, в результаті якої підприємці знову опинилися в стані невизначеності та занепокоєння з приводу своєї підприємницької діяльності.

     
    Підприємці готові до нових правил роботи податкових служб

    29-08-2013

    Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» опитала підприємців-членів Асоціації і з’ясувала, що вони думають про податкові перевірки і роботу інспекторів.

     


    Страница 4 из 10