Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Новости организации
    Загальний перелік затверджених вулиць для проведення демонтажу тимчасових споруд по районам міста

     

     
    Столична влада планує розробити нові правила розміщення тимчасових споруд

     
    Рішення Комісія з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва від 04.07.2013р.

    Рішення Комісія з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва від 04.07.2013р.

     
    Протокол засідання Комісії з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) на території міста Києва від 24.05.2013

     
    Список легальних тимчасових споруд буде розширено

    27-05-2013

    З метою наповнення міського бюджету Робоча група з опрацювання проекту рішення Київради «Про деякі питання розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності» розгляне список власників ТС, які не встигли своєчасно сплатити пайові внески, але прагнуть заключити договір та сплатити пайову участь у 2013 році. Таке рішення було прийнято на засіданні Комісії з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) на території міста Києва 24 травня.

     


    Страница 5 из 10