Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Новости организации
    До уваги власників тимчасових споруд!

    23-05-2013

    Звертаємо увагу підприємців на необхідність надати копію Довідки про функціональне призначення тимчасової споруди, отриманої в 2013 році, до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, а також у Відділи контролю за благоустроєм відповідних районних в місті Києві державних адміністрацій.

     
    ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ, КОЛЕГИ, ДРУЗІ!

    05-05-2013

    Прийміть наші найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!


    Сердечно бажаємо вам зустріти це свято за родинним столом, в колі вірних союзників і друзів.

    Нехай з цим світлим днем в ваш дім прийде Боже Благословення, а чотири стіни, на яких тримається ваша оселя – здоров’я, кохання, мир і достаток стануть ще міцнішими.

    Вчіться любити, прощати, творити добро і душевний спокій супроводжуватиме вас все життя.

    Будьте стійкими, перемагайте зневіру вірою, надією та любов’ю.

    Бережіть впевненість у своїх силах та світле майбутнє.

    Зичимо вам вдалих перемог і легких думок.


    ХРИСТОС ВОСКРЕС!

     
    Столичні підприємці долучилися до київської толоки

    22-04-2013
    Члени Асоціації підприємців міста Києва відгукнулись на заклик Голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова і взяли участь у II Великій київській толоці

     
    В столиці триває процес легалізації МАФів

    Відповідно до Рішення Київської міської ради № 97/9154 від 28 лютого 2013 «Про деякі питання розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності у м. Києві» власники тимчасових споруд мають право продовжити свою підприємницьку діяльність в 2013 році.


     
    Різдвяно-новорічний ярмарок на Хрещатику

    15-11-2012

         З 8 грудня 2012 до 19 січня 2013 року у місті Києві планується проведення низки соціально-культурних проектів щодо святкування новорічних свят на вул. Хрещатик та на пл. Майдан Незалежності. Зокрема будуть реалізовані проекти «Містечко Майстрів» та «Сорочинський ярмарок».


     


    Страница 6 из 10