Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Новости организации
    Вступила в силу нова програма брендування МАФів

        «Асоціація підприємців міста Києва» запустила в дію новий проект, який спрямований на захист легальних власників малих архітектурних форм. На багатьох МАФах вже розміщені брендовані наклейки двох типів: «Я працюю легально. Я сплатив пайовий внесок до міського бюджету. Я учасник «Асоціації підприємців міста Києва» та «Я хочу працювати легально. Я задекларував бажання легалізуватися. Я учасник «Асоціації підприємців міста Києва» - таким чином з першого погляду можна визначити хто чесно працює на ринку, а хто ні. На жаль, поки що не всі підприємці працюють легально, тому таким чином Асоціація прагне підтримати чесних власників МАФів, та й споживачі мають право знати, хто працює на законних підставах, не ухиляючись від сплати обов’язкових платежів.
      Існує хибна думка, що усі власники малих архітектурних форм працюють підпільно, це не так. Велику кількість парків, дитячих майданчиків побудовано за рахунок коштів, що надійшли від сплати пайової участі, і ці кошти йдуть на користь і місту і киянам, адже раціонально розташовані невеличкі торгівельні точки (та ще й естетично оформлені!), які мають набір найнеобхідніших споживчих товарів, виконують і важливі соціальні функції. Легальний малий бізнес здатен вивести державу з кризи і сприяти її процвітанню.




     
    Запускається нова програма брендування МАФів

    10-04-2012      

     

         26 січня 2012 р. Київською міською радою було затверджено програму легалізації малих архітектурних форм. Юристи «Асоціації підприємців міста Києва» провели велику роботу з власниками  малого бізнесу (приблизно 3 000 підприємців Києва), яка була спрямована на підготовку документів для легалізації їх бізнесу,  що дало міській казні додаткових 10 000 000 гривень. Мети було досягнуто: власники легалізуються і сплачують пайову участь, а гроші поступають у міський бюджет. Відповідно до рішенням Київради усі власники МАФів тепер мають право звернутися у дозвільний центр, заплативши визначену суму в міський бюджет, і отримати документи, що будуть дійсні до кінця року, - це дозволяє мати на обліку кількість кіосків і вивести усіх на легальний рівень, а також наповнити бюджет для розробки Комплексної схеми розміщення МАФів.

     
    У разі несплати членських внесків до кінця місяця будуть відраховані

    2012-07-17

    Члени громадської організації, які не здійснять виплату членських внесків до кінця поточного місяця будуть відраховані з громадської організації. Наразі заборгованість по сплаті членських внесків за наступними підприємцями:

     
    У разі несплати членських внесків до кінця місяця будуть відраховані

    2012-05-29

    У разі несплати членських внесків до кінця поточного місяця зі складу членів громадської організації "Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм" будуть відраховані:


     
    У разі несплати членських внесків до кінця місяця будуть відраховані

    2012-03-20

    Громадська організація "Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм" повідомляє, що у разі несплати членських вресків до кінця поточного місяця зі складу членів Асоціації будуть відраховані:

     


    Страница 7 из 10