Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Новости организации
    Звернення до влади

    01.04.2014

    altДо приймальної Голови КМДА Бондаренка В.Д. направлено звернення за підписом чотирьох громадських організацій про зупинення прийому заявок на отримання висновку щодо можливості встановлення тимчасових споруд згідно порядку, що розроблений Департаментом містобудування та архітектури, на основі затвердженої та недієвої Комплексної схеми. Паралельно, озвучено прохання зупинити дію Розпорядження № 2251.

     
    Про скасування та визнання незаконним

    31.03. 2014


    alt

    Відбулося чергове засідання за позовом ГО "Асоціація підприємців м. Києва" про скасування та визнання незаконним Розпорядження виконавчого органу КМР (КМДА) № 2251. В порядку ч.4 ст. 122 КАСУ, матеріали наданіВідповідачем, який не з'явився до судового засідання, будуть розглянуті в письмовому провадженні. Суддя обіцяє протягом тижня винести своє Рішення, над яким, схоже, йому доведеться все ж таки "поламати" голову не одну годину...

     
    Дві голови за одну краще. Реорганізація Міністерства доходів та зборів

    27.03.2014

    alt

    Реорганізація Міністерства доходів та зборів стала головною зброєю у боротьбі з корупційними схемами у податкових та митних платежах. Столичні підприємці за зміни, але поступово... Київський бізнес не відчув значних змін від реорганізації Міністерства доходів та зборів. Про це в ексклюзивному коментарі «Хрещатику» розповіла заступник Голови правління ГО «Асоціація підприємців міста Києва» Гапоненко Вікторія. За її словами, «на сьогодні підприємці міста, здійснюючи свою діяльність, зіштовхуються з безліччю проблем


     
    З правом голосу серед членів Комісії

    25.03.2014

    alt

    ГО Асоціація підприємців м. Києва" надано місце з правом голосу серед членів Комісії з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва. За результатами розгляду 33 заявок від громадських об'єднань, поданих до Комісії, врахувавши всі критерії, 14 об'єднанням надали можливість увійти до її складу. Паралельно, було проголосовано за вивід зі складу Комісії 2х членів. Одне місце залишилось вакантним. Як повідомлялося раніше, за рішенням Комісії з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва, згідно протоколів від 4, 18 та 25 березня, до її складу увійшло 14 громадських об'єднань:

     
    У нас в гостях ICTV: побори в сфері малого та середньго бізнесу

    21.03.2014
    alt

    - Думка громадськості доволі важлива. Але, громадськості свідомого суспільства, яке знає про свої права, готове боротися за них, йдучи, можливо, на досить тривалу боротьбу законними шляхами, а не відстоювати виключно власні інтереси, як це робить частина підприємців або власників громадських об'єднань, укладаючи "угоди" з посадовою особою для вирішення свого питання в найкоротший термін. В 2009 році "Асоціація підприємців м. Києва" була створена в новому форматі. Ні керівництво організації, ні її спеціалісти в наявності не мають жодної тимчасової споруди, що є свідченням неупередженої думки та бажанням діяти виключно в рамках закону та суспільних інтересів. І, щоб побороти корупцію, суспільству вкрай необхідне функціонування саме такого громадянського інституту, - говорить заступник Голови Правління ГО "Асоціація підприємців м. Києва"

     


    Страница 2 из 10