Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Увага, власників літніх майданчиків!

    21.05.2014 року відбулося чергове засідання Робочої групи з питань координації розміщення тимчасових споруд на території Печерського району міста Києва. Розглядалося питання розміщення облаштованих літніх майданчиків біля відкритих мереж. За результатами голосування ряд об'єктів будуть передані на розгляд місту, а ряд - демонтовано. Увагу через порушення привернули об'єкти: 

     
    Мітинг під стінами Шевченківської РДА

    20 травня 2014 року, відбувся мітинг під стінами Шевченківської РДА. Над головами майоріли прапори "Правозахист" та ГС "Асоціація власників малого та середнього бізнесу м. Києва" (Голова правління Соболь Руслан Володимирович). Організатором виступила Асоціація "Центр", що за словами Соболя Р.В. об’єднує всіх підприємців міста, яка вимагала від київської міської влади вивести малий та середній бізнес із тіні, зруйнувати корупційні схеми, припинити використання чорного піару посадовими особами та надати підприємцям можливість укласти договори оренди землі. Вимоги нікого не здивували, адже 

     
    Про заборону демонтажу

    alt








    Витяг з Протоколу доручень № 27 Голови КМДА підприємцям та КП "Київблагоустрій" - як пам'ятка

     
    Питання ТС за місяць до виборів

    06.05.2014

    altМинув місяць від подій 04 квітня 2014 року, якими було спровоковано зустріч громадськості з Головою КМДА Володимиром Бондаренко. Наразі, варто констатувати той факт, що демонтажі тимчасових споруд, власники яких мають документи дозвільного характеру, на кшталт договору оренди земельної ділянки, паспорту прив’язки чи довідки про функціональне призначення, дійсно було призупинено. В свою чергу, в зв’язку з надходженнями коштів до місцевого бюджету, було відновлено демонтажі ново встановлених тимчасових споруд. І це абсолютно не суперечить тим константам, на яких базується думка підприємців, чесних підприємців, які виступають не за масове перенавантаження міста тимчасовими спорудами, а за приведення такого безглуздого і хаотичного явища в правове поле.

     
    Генеральний план - це варто знати...

    alt19,5 млн... - вартість розробки нового Генерального плану...
    Вартість Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд обійшлась дешевше: першого разу - в 6 млн., а потім - ще майже в 600 тис.


     
    Пасхальний подарунок

    alt22.04.2014

    Сутичка під стінами Шевченківської РДА. Акція протесту "Кияни проти МАФ". 

    http://tsn.ua/video/video-novini/u-kiyevi-cherez-kioski-pobilisya-pidpriyemci-i-arhitektori.html?type=1700

     
    20.04.2014

    altГО "Асоціація підприємців м.Києва" щиро вітає Вас зі святом Христового воскресіння!


    Нехай Божа милість та благословення оросять Ваше життя, а мир, любов та злагода запанують у Вашій оселі!
    Гарного настрою, відмінного здоров’я, сімейного затишку, незмінного успіху та здійснення усіх задумів!

     
    Заява на відповідність намірів щодо розташування ТС

    16.04.2014

    В зв'язку з численними запитаннями з приводу подачі заяв та пакетів документів на відповідність намірів замовника щодо розташування ТС, повідомляємо, що слідом за Розпорядженнями № 444 та № 445 від 16.04.2014 року Головою КМДА було підписано окреме доручення (№ 8838) до негайного виконання Целовальнику С.А., директору Департаменту містобудування та архітектури. В наступному пості читайте про Розпорядження № 444 та № 445 від 16.04.2014, які стали здобутками після 02.04.2014, а далі текст окремого доручення...

     
    Пропозиції РДА...Що це було?

    02 квітня Департамент містобудування та архітектури нарешті визнав, що ті "пропозиції", що подавалися РДА при розробці Комплексної схеми, були без врахувань потреб районів. В одній з відповідей на наше звернення до РДА, нам відповіли: "ми надали пропозиції у вигляді переліку адрес, де розміщені ТС". Однозначно, це були пропозиції. Які й, наряду з іншими аспектами, призвели до неефективності та недієвості КС. Нагадаємо, що "пропозиція" – це

     
    Тіньові зарплати та як з ними боротися

    alt12 квітня 2014 року ГО "Асоціація підприємців м. Києва" взяла участь в круглому столі під головуванням Першого заступника Голови Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Оександром Потімковим.

    Зменшення податкового навантаження на фонд заробітної плати, ліквідація корупції в оподаткуванні, перегляд норм Податкового кодексу та деякі інші заходи цілком здатні вивести з «тіні» українську економіку, включаючи виплату зарплат. Багато підприємств традиційно переводять кошти в готівку для виплати своїм співробітникам тіньових зарплат. Власне кажучи, саме ця проблема стала головною для обговорення.

     


    Страница 1 из 21