Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Статус тимчасових споруд на початок нового року

    30.12.2013


    ГО “Асоціація підприємців м. Києва” сьогодні  змушена констатувати той факт, що, як і в минулому році,  починаючи з листопада склалася ситуація, щодо неврегульованості питання стосовно порядку розміщення та статусу тимчасових споруд  в м. Києві  на наступний рік, в результаті якої підприємці знову опинилися в стані невизначеності та занепокоєння з приводу своєї підприємницької діяльності.

     
    Виїзне засідання Київради зірвано

    24.12.2013

    Виїзне пленарне засідання XII сесії VI скликання Київради було зірвано. Питання, винесені на обговорення, в повному обсязі не розглянуто, жодне рішення не прийнято. Депутати сесії розпочали роботу в приміщенні Солом’янської районної державної в місті Києві адміністрації, де двері до зали засідань були вибиті, робота депутатів заблокована. Київрада встигла розглянути одне питання – про звернення до киян щодо неприпустимості захоплення адміністративних будівель і заподіяння  матеріального збитку під час масових акцій. 65 депутатів віддали свої голоси за дане рішення. Стіл президії було заблоковано опозиціонерами, після чого Г. Герега оголосила про закриття сесії.

     
    Планується пленарне засідання Київради

    23.12.2013

    З метою розгляду нагальних питань, заступник Київського міського голови Галина Герега підписала розпорядження про скликання 24 грудня 2013 року пленарного засідання  сесії Київради.  Питання порядку денного, що заплановано винести на розгляд, стосуються вирішення бюджетних питань, приведення деяких нормативних актів у відповідність до змін у законодавстві та прийняття звернення депутатів Київради до киян.

     
    Проект Порядку розміщення ТС

    На офіційному сайті КМДА оприлюднено Проект Порядку розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в м. Києві (текст для ознайомлення за посиланням  http://kievcity.gov.ua/news/12411.html)

     
    Про затвердження Комплексної схеми

    15.12.2013

    13 грудня, за день до зняття з займаної посади Голови КМДА, Олександр Павлович Попов підписав Розпорядження № 2251 "Про затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в м.Києві" (текст Розпорядження для ознайомлення за посиланням http://kievcity.gov.ua/news/12371.html)

     
    О. Попова знято з посади

    14.12.2013

    Віктор Янукович зняв з посади Голову КМДА Олександра Павловича Попова та відсторонив від займаної посади замісника Секретаря Ради Національної безпеки і оборони України Сівковича В.Л. (Наказ № 684/2013 та № 685/2013) згідно рішення, прийнятого виходячи з ч. 3 ст. 154 Кримінально-процесуального кодексу України. Обов'язки Голови КМДА тимчасово виконує Голубченко А.К.

     
    Жителі Святошинського району обурені кількістю тимчасових споруд

    12-12-2013

    За інформацією місцевої преси, з боку жителів Святошинського району міста Києва надходять скарги, на кількість встановлених тимчасових споруд біля станції метро "Святошин".

     
    Осінь для малого та середнього бізнесу: перспективи та реалії

    21 жовтня 2013 року Департамент містобудування та архітектури виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) проінформував спільноту про оприлюднення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про затвердження Комплексної схеми, архітектурних типів та форматних зон тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в м. Києві».


     
    Деякі поради як створити власний бізнес з продажу радіотехніки

    04-09-2013

    Нещодавно Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації розширила перелік радіотехніки, яку можна ввозити в Україну без дозволу. Це може стати для підприємців першим кроком до відкриття власної справи з продажу телефонів, ноутбуків тощо. Наряду з організаційними питаннями, бізнесмени зіштовхуються з дилемою: «де краще реалізовувати товар: в спеціально відведеному торговому приміщені чи за допомогою онлайн-магазину».

     
    Підприємці готові до нових правил роботи податкових служб

    29-08-2013

    Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» опитала підприємців-членів Асоціації і з’ясувала, що вони думають про податкові перевірки і роботу інспекторів.

     


    Страница 6 из 21