Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Українські податківці працюватимуть за новими правилами

    29-08-2013

    Юрист Громадської організації "Асоціація підприємців м. Києва" Оксана Нижник дає коментар телеканалу "ІНТЕР" з приводу змін правил роботи українських податкових.

     
    Привітання з Днем Незалежності України!

    24-08-2013

    Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» вітає співвітчизників з важливим державним святом нашого народу – Днем Незалежності!

     
    Муніципальні кінотеатри отримають «друге дихання»

    21-08-2013

    Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» вбачає в процесі реорганізації столичних комунальних кінотеатрів позитивні зрушення для кінопрокатного бізнесу і відвідувачів.

     
    Асоціація підприємців м. Києва закликає бізнес-леді взяти участь у конкурсі «Підприємницький талант України»

    19-08-2013

    При підтримці Громадської організації «Асоціація підприємців м. Києва» пройде ІІ Всеукраїнський конкурс «Підприємницький талант України». Конкурс проводиться з 1 липня до 22 листопада 2013 року по всій території України.

     
    Малий та середній бізнес потребує опори

    14-08-2013

    Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» наголошує на важливості підтримки столичних підприємців, які в умовах сучасної ринкової економіки змушені виживати.

     
    Реклама «по-українськи»

    13-08-2013

    В часи високої конкуренції вітчизняні розкручені бренди і стартапи прагнуть виокремитись за рахунок реклами. Але як в погоні за прихильністю споживачів не стати жертвою власної реклами?

     
    Загальний перелік затверджених вулиць для проведення демонтажу тимчасових споруд по районам міста

     

     
    Рішення Комісії з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва від 23.07.2013

     

     
    Столична влада планує розробити нові правила розміщення тимчасових споруд

     
    Знесений в центрі столиці кіоск повернуть власнику

    25-07-2013

    Очільник Київської міської адміністрації Олександр Попов обіцяв повернути інваліду першої групи Олександру Пустовойту МАФ, що знесли в центрі столиці, повідомляє Gazeta.ua.

     


    Страница 7 из 21