Наші сторінки

Столичні МАФи - узаконили

2012-01-27

Столичні МАФи - узаконили. Так вирішила Київрада. Щоб працювати до кінця року, власники мають заплатити місту певну суму. Яку - залежить від того, де стоїть кіоск та що продає. Для підприємців є й знижки, головне - укласти угоду з владою до березня. Хто не встигне - заплатить на чверть більше. Серед заборонених для торговців місць - станції метро, зони біля "Олімпійського" та торговельних центрів. Над проектом працювали і депутати, і громадські організації. Тепер вони спільно шукатимуть встановлені в столиці незаконні ятки.





Олександр Попов, голова КМДА:

- Ми зробимо все, щоб захистити вас від наїзду різних державних органів, ми дамо можливість вам нормально працювати і разом з вами відпрацюємо таку політику, яка дасть можливість вам мати перспективи розвитку вашої підприємницької діяльності.

Андрій Єрмак, голова Асоціації власників малого бізнесу та малих архітектурних форм:

- Этот документ должен в первую очередь легализировать все временные сооружения. То есть, до первого апреля 2012 года все временные сооружения должны заключить договор паевого участия, и в этом случае до первого января 2013 года они могут легально работать. За исключением небольшого списка критических ограничений.


Джерело: Перший Національний