Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Статус тимчасових споруд на початок нового року
    Оглавление
    Статус тимчасових споруд на початок нового року
    Страница 2
    Страница 3
    Страница 4
    Страница 5
    Страница 6
    Страница 7
    Страница 8
    Страница 9
    Все страницы

    30.12.2013


    ГО “Асоціація підприємців м. Києва” сьогодні  змушена констатувати той факт, що, як і в минулому році,  починаючи з листопада склалася ситуація, щодо неврегульованості питання стосовно порядку розміщення та статусу тимчасових споруд  в м. Києві  на наступний рік, в результаті якої підприємці знову опинилися в стані невизначеності та занепокоєння з приводу своєї підприємницької діяльності.



    Тема тимчасових споруд залишається болючою та невирішеною. Слід зазначити, що протягом останніх двох років відбувся певний прогрес щодо вирішення зазначеної для підприємців та громадян міста проблеми,  шляхом реалізації поетапної програми з легалізації тимчасових споруд, в результаті якої  було легалізовано  біля 6000 тимчасових споруд, а до бюджету надійшли кошти в розмірі більше 100 000 000 грн.

    Проте, нажаль, зрушення з даного питання не задовольняли певне коло осіб і це не зважаючи на те, що саме завдяки вказаній програмі з легалізації, ринок став на шлях виходу з тіні. Почали строюватись різні механізми, які зводять нанівець все, що було досягнуто, завдяки вказаній програмі. Так, наприклад, затверджена Комплексна схема має багато зауважень. Також  викликає певне здивування і те, що на точках розміщення тимчасових споруд запропонованих Комплексною  схемою є нововстановлені  споруди, в той час як лише біля 5 % легалізованих протягом 2012 та 2013 років тимчасових споруд потрапляють на такі точки, це при тому, що дані щодо кількості законно розміщених тимчасових споруд в м. Києві є в базі Департаменту міського благоустрою та забезпечення природного середовища і Департаменту промисловості та розвитку підприємництва.

    Звичайно, така Комплексна схема нівелює всі результати поетапної програми з легалізації тимчасових споруд, запровадженої в 2012 році, та не відповідає інтересам підприємців і мешканців столиці.

    Починаючи з вересня місяця, передбачаючи дану ситуацію, спеціалісти ГО “Асоціація підприємців м. Києва”  почали бити тривогу, підготовили та  подали ряд звернень до відповідних установ, народних депутатів, депутатів Київської міської ради  щодо шляхів вирішення існуючої проблеми. Нажаль, у більшості випадках, наші звернення та надані пропозиції були проігноровані.

    Незважаючи на це, ми продовжуємо принципово відстоювати інтереси підприємців, в першу чергу, тих, які протягом останніх двох років на законних умовах здійснювали свою діяльність, і для цього, починаючи із сьогоднішнього дня, будемо розміщувати на своєму сайті та соціальних мережах інформацію про ту роботу, яку проведено та буде проводитися для вирішення зазначеної проблеми з розміщення тимчасових споруд на території м. Києва

    (Кожен з нижчевикладених листів, було направлено 69-ти адресатам)

    alt

    alt

    alt

    alt

    alt

    alt




























    alt































     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить