Про організацію

Громадська організація «Асоціація підприємців м. Києва» була створена під назвою «Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм» 19 листопада 2009 року. Організацію було перейменовано в 2012 році у зв’язку з розширенням сфери діяльності.

Читать полностью...
Нормативно-правова база

Акти Кабінета Міністрів

    Наші сторінки

    Ранок за майбутнє...

    02.04.2014

    altРанок 02.04.2014 року для багатьох підприємців, свідомих підприємців, розпочався зі зборів в дорогу за майбутнє право здійснювати підприємницьку діяльність на законних підставах. Вже о 6:00 ранку на узбіччі Житомирської траси було припарковано понад 20 автомобілів. Та, за півгодини, їх кількість значно зросла і на момент руху колоною налічувалось не менше 60 автомобілів з підприємцями, які направилися в бік будинку Бондаренка В.Д., Голови КМДА. Градоначальнику підприємці фактично не залишили вибору, як витратити близько години свого дорогоцінного часу та почути їх звернення і вимоги. Варто зазначити, що на перший погляд, недоброзичливо сприйнявши влаштовану перепону на дорозі, пан Бондаренко приділив час та доброзичливо вислухав підприємців, та між іншим, поділився власними думками з приводу озвучених питань. Було обіцяно зробити подарунок підприємця до кінця сьогоднішнього дня, про що читайте в наступному пості….

    За браком часу, Бондаренко В.Д. запропонував підприємцям зробити перерву та через декілька годин зустрітися в стінах адміністрації, де підприємці – представники від кожного району, разом з «Асоціація підприємців м. Києва», «Київ-МАФ» та «Асоціація власників МАФ» висловили свої думки, пропозиції та фактично ультиматум. Далі буде…



     

    Добавить комментарий


    Защитный код
    Обновить